Pingstafton- Bosse flyttar

Långåsens Brabantio u. Powysvalley Desdemona RWD 29 e. Tyrrestrups Highlight RWD 19, född 2008. Idag, 22 maj 2010, var det dags för honom att flytta hemifrån.

Brabantio lämnar Ödenäs Västergården, adressen han haft i vinter.

Brabantio är Desdemonas 7:e föl i raden och han har sedan födelsen varit mycket snäll och trevlig. Det är en trygg men lite försiktig pojke och med vänligt sinnelag. Han fick smeknamnet Bosse redan som litet föl. Han var nämligen med mamma på ombetäckning hos pappa Highlight i Partille och grannbarnen där hade svårt att uttala hans riktiga namn. De började kalla honom för Bosse och det har hängt med sedan dess. Lite gulligt!

Brabantio har förmånen att få hamna hos samma ägare, familjen Sköldén, Sköldéns Hästekipage Nygård, där som hans halvbror Cassio finns. Det är väldigt roligt att både rasen welsh cob och våra blodslinjer har fallit denna trevliga hästfamilj i smaken och att det nu finns två halvbröder hos dem, båda födda hos oss.

Här står Anders och Bosse med de nya ägarna Inger och hennes två jätterara döttrar.

Det är alltid sorgligt att släppa iväg en häst som man fäst sig vid men samtidigt var det en väldigt rolig dag då köparna känns så rätt och man vet att ens häst får det bra. Solen sken gott på oss också!

Bosse tittar åtminstone in i kameran....

Lycka till även med Brabantio önskar vi familjen Sköldén!♥

Brodern Cassio är nu igång och känner på lite terräng och hoppning, och han tar det mesta med ro. Lite bilder har vi fått från Inger som jag delar med mig av här nedan.



 

Kommentarer
Postat av: Sofia

hej då Bosse-bus! vinkar

2010-05-27 @ 21:19:07
Postat av: heidi nordén

hejhej. Red förbi alcon och sheridan igår. Sheridan ser ju riktigt fin och välutvecklad ut för sin ålder! Är ni säkra på att verkligen sälja honom så tidigt? Han ser ut kunna bli en perfekt hoppponny med mycket att hämta! :)

2010-06-04 @ 12:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0