Sommar?

Jag brukar aldrig hänga med denna tid på året känns det som. Detta år inget undantag. Först var det ju extremvinter länge, våren dröjde, plötsligt small det till och blev sommar och sen kom regnet... Gräset växer i alla fall men tiden går extremt fort, snart har halva året redan gått och jag fattade som vanligt ingenting!

Det händer så otroligt mycket på alla fronter, och en dåligt uppdaterad hemsida beror på väldigt mycket verksamhet på riktigt, inte sant? ;-) Tänker berätta om än det ena än det andra, men när man väl sitter och knappar så var det ju såå längesedan det och det hände så det känns föga intressant att skriva om längre. Gör ändå en liten summering av vår/försommarens händelser här.

Emil och Casablanca i april. Casablanca räcker ut tungan i smyg..

Emil, Thea och Lovisa rider för fullt. Det är jätteskoj att hästarna går så mycket. Själv har jag inte ridit sedan i januari då jag fick diskbråck, men tack vare dessa duktiga ungdomar motioneras kusarna ordentligt ändå!

Vi njuter fortfarande av Casablancas framgångar förra året och hämtade fin plakett på Skaraborgs Ponnyavels årsmöte med hennes diplomutmärkelse nu i vår. Allt sådant är skoj!

Skolan har haft två riddagar - Elevens val- förlagda hos oss, jättelyckat som vanligt! Finns ju sedan länge ett helt album i galleriet om detta.

Emma rider Alcon medan Desdemona har mammaledigt.
Emmas levnadsglädje och förtjusning över hästarna är underbar!
Lilla Emilia har ju vuxit till sig sedan denna bilden togs, men är lika social och lika fantastisk! Känns så underbart med den lilla flickan som ska få föra Desdemonas gener vidare här hos oss så småningom!

Kossorna är släppta på bete och hästarna mumsar givetvis på grönt de också.

Alcon och Sheridan.

Apropå Sheridan så är det en fantastiskt trevlig tvååring! En så godmodig och trevlig häst som man bara älskar! Stor personlighet!

Han är mysig att hantera, rör sig underbart och har massor utav utstrålning. Det är så mycket pappa Manne i honom, men lika mycket mamma Pawnee samt morfar Adam. Väldigt kul att se alla dessa individer samlade i en och samma häst. Han går just nu tillsammans med sin syster Casablanca och de verkligen älskar varandra. Det strålar livslust och glädje omkring dem! Trivs så bra ihop.

Måste också berätta att Lovisa varit hos familjen Johansson igen. Ett favoritställe att åka till! Där fick hon provrida Athena (som skall premieras i år-spännande!) samt rida på Bianca, Burhults Sorceres och givetvis var Alcon också med.

Lovisa och Sockan (Burhults Sorceres)

Barbackahoppning är inget för undertecknad kan jag tala om i alla fall... Lovisa trivs så jättebra hos syskonen Annie och Emelie Johansson-vilket givetvis är kul att "Carinas och min" vänskap fortsätter genom våra barn. Det var ju ihop med Carina det mesta började för min del rörande häst...Annie är den duktiga fotografen till dessa två bilder och fler finns i Alcons album i galleriet.

Vad som händer nu det närmaste är att Lovisa och Alcon skall på hoppläger på Burhults stuteri och ridskola. I övrigt fortsätter träningen här hemma och livet rullar på. Fått bilder på en utvilad och rund och go Texas från Jenny. Han har ju (är inte förvånad!) charmat sin omgivning, rids nu lite lagom för att så småningom sättas igång mer utav Jenny när hon kommit igång igen efter barnafödande. Grattis Jenny och Andreas till en liten Ida!♥

Vi har också sådana här besök med jämna mellanrum...
...en tjäderhöna.


RSS 2.0