Februari-Kung Bore håller sitt grepp

Här brukar vi hålla igång hästarna hela vintern och så även denna in i det längsta. Dock verkar det som om det får bli en vila nu! Jag har skadat/förlyft/förkylt ryggen och är inte alls särskilt frack! Diskbuktning och ischiasvärk! Anders och barnen håller ställningarna och det är ett styft jobb denna vinter som annars är helt perfekt tycker jag med rena hästar, hund och barn! Vackert och ljust är det också. Men nu kan jag inte rida, inte köra Lovisa på träning och inte träna våra tomtar som smeknamnet är på hingstarna.

Longeringen har hittills gått väldigt bra i alla fall! Frisk ska jag nog bli igen också så att arbetet kan fortsätta.


Brabantio går under smeknamnet Bosse och han är liksom Sheridan en go tomte!

Måste också visa bilder på ett annat fortskaffningsmedel än häst som Viktor gillar mycket! Det är vår specialbyggda kärra till fyrhjulingen som tar honom med i naturen. Denna turen gjorde vi förstås innan jag blev justerad i ryggen.


Svinkallt dock men Viktor skall ingen huvudbonad ha! Inga vantar heller. Gäller att inte köra för fort eller att vara ute för länge, men uppskattat var det och vansinnigt roligt för alla! Köra rullstolen i snön är ju inte det lättaste så det här är en kul lösning.

Fortsätter här med nostalgin när man inget annat kan göra... Får tänka tillbaka på tiden då ryggen var ok. :o(  En bild på Lovisa och Alcon i ridhuset på Jutagården där hon deltagit i en jättebra hoppkurs för Anna Jutestrand Tollbom i vinter. :o)


Någon som mer längtar till sina lektioner är nog Emma som rider på Desdemona. Desdemona är en så genomsnäll häst men även pigga Alcon har fungerat bra!

Emma älskar att gosa med hästarna efteråt.
 
Här kommer några bilder från Hjultomten tagna i november.

Redo för lektion. Thea och Pawnee är också med.

Go'a lyckliga Emma! Hästar är roligt!

Alcon är lite svettig för han får gå ett pass med Lovisa först så värsta energin är borta!

Desdemona behöver ingen nedvarvning. Titta! Ser ut som sommar i november-nästan...

Hav förtröstan alla ridsugna vänner! Vi är snart igång igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0