Casablanca och hennes partner

Casablanca är hemma igen från sitt livs första hingstbesök, stannade i Småland ett bra tag. Inte närmaste bit så det fick bli ordentligt gjort när hon väl var på plats.

Impression med son. © Carina Gustafsson

Vi har valt lilla söta Kokkedals Impression RWC 6 till Casablanca KWC 59. Casablanca som är  "up to height" kunde vi kosta på oss en mindre hingst till. Impression är gulsvart så det skulle inte sitta fel med en isabellavkomma här! Casablancas mormor är isabell så med en gulsvart hingst är det inte långt borta kanske. Spelar mindre roll. Vi hoppas nu att Casablanca är dräktig först och främst, skall ultraljuda så småningom. Eftersom hon har gått med hingst ett bra tag och vi inte sett henne brunsta om så väntar vi nog till ett senare ultraljud.

© Carina Gustafsson
Här hälsar Impression faktiskt på Casablancas mormor Pyttan!! Pyttan är 28 år ♥ Hon blir inte dräktig längre, men det är ett A-premierat sto som lämnat diplomston bland annat, och har även nedärvt mycket energi till sina avkommor. Jag blir varm i hjärtat när jag ser den gamla damen.


© Carina Gustafsson

Vi hoppas få fram en fin sektion C-avkomma i denna kombination.

Casablanca med matte Lovisa  © Jakob Andersson


Älsklingar!  © Jakob Andersson

Kommentarer
Postat av: Mauden

Verkligen mysiga bilder på vackra hästar ! Blir säkert en fin kombination. Hade varit kul med isabell för en gångs skull :D

Lycka till !

Kramen

2010-09-19 @ 20:53:02
URL: http://enmarken.se
Postat av: Madde

Vad fina dom är, Lovisa och Casablanca. Ska bli spännnade att följa dom framöver.

Lycka till med en fin avkomma..

2010-10-05 @ 18:28:45
URL: http://www.iglatjarn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0