Kattungar o en del annat

Kattungarna som föddes i slutet på augusti är några riktiga små charmtroll! Man vill gärna behålla dem allihop men det går ju knappast. Den lille röde hanen ska vi i alla fall spara själva, vi är väldigt förtjusta i röda katter här, och så hoppas vi hitta nya hem till de två små tjejerna som också är väldigt speciella.



Mamma Promilla med sina små.

Vad händer annars? En hel del smått och gott. Hårdast går Alcon och Pawnee. Träningarna för Sussie Blomqvist gör gott för både hästar och ryttare.


Ibland måste man direkt revidera vad man tidigare sagt... I förra inlägget lovordade jag det svenska poängsystemet som sade lite mer än bara en medaljs valör. Efter unghästutställningen i Hanaskede i oktober måste jag säga att det engelska systemet nog är bättre trots allt! Athena fick silver punkt slut! ;o) Nja, hon visades alltså där, och efter de 38 poängen exteriört i Nossebro en månad tidigare, så kändes 35 i Hanaskede inte så kul... Carina är nöjd och glad i alla fall, och jag var förhindrad att närvara och var inte med och yrade runt denna dag i nervositet, tack och lov. Det sparade mina nerver något ska tillstås. 35 poäng är silver-så en får vara nöjder trots allt och världen går inte under för ett något sämre resultat på en utställning en gång. Men visst är det typiskt- denna gång hade enbart en valör -silver- känts bättre... Vidare så har Carina på pränt sedan flertalet gånger tidigare vad Athena går för, därför var inte humöret i bott hos henne för det. Jag vågar nog skvallra om att Athena också ska byta ägare så småningom. Får återkomma om detta när det blir klart, men det verkar bli hur passande och bra som helst.

Det går mot vinter. Hästarna får komma in på nätterna. Det blir fort vant med nya rutiner. Emilia får bo med mamma ett tag till, sedan skiljer vi av henne åtminstone nattetid till att börja med.

Det är fortfarande lite skönt i solen tycker Casablanca och Sheridan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0